GO

Freerun workshop & JAM event

Freerun event in het "sport in genk park"

MEI 11, 2024 12:00 tot 18:00

Freerun workshop & JAM event, sport in genk park

GO WILD is een freerun/parkourevenement die je adrenaline doet pompen en je vaardigheden zal verbeteren! Of je nu een ervaren freerunner bent of net begint aan je parkour avontuur, GO WILD biedt een unieke gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe trucs te leren en je grenzen te verleggen.

Doorheen de dag hebben we workshops en een Jam, hier kan je jouw beste skills naar boven halen of nieuwe skills opnemen van anderen.

Onze workshops/initiatielessen zijn ontworpen om deelnemers van beginners niveau te helpen hun freerun- en parkourvaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Van de basisbewegingen tot geavanceerde technieken, we staan klaar om je te begeleiden en te inspireren op je reis naar freerunnen en parkour.

Maar dat is niet alles! Naast onze gestructureerde lessen biedt GO WILD ook de mogelijkheid voor gebruik van de toestellen voor beginners (>10 jaar) en gevorderden. Dit betekent dat je de kans krijgt om je eigen creativiteit de vrije loop te laten en te experimenteren met verschillende trucs en parcours op ons speciaal ontworpen terrein. Dus kom langs, laat je remmingen los, verleg je grenzen en GO WILD!

wat kan je verwachten

Workshops

Dompel jezelf onder en trotseer je eigen sterktes en grenzen tijdens onze inspirerende en ondersteunende workshops, geleid door ervaren instructeurs (deze workshops zijn afgestemd op beginners niveau). 
De kosten voor een workshop bedragen € 12,50 (€ 11 in de voorverkoop).
Dit ticket is uitsluitend geldig voor de workshop en niet voor de Jam (een apart toegangsticket is vereist voor de Jam en opstellingen).

Elke workshop deelnemer krijgt ook een goodiebag!
Koop hier je tickets, wees er snel bij want VOL = VOL .

JAM & Opstellingen

Naast het aanbod van workshops, is er tijdens de dag een Jam.
Dit biedt de mogelijkheid om ter plaatse gebruik te maken van de opstellingen een extra voordeel voor deelnemers die toegang betalen. Deze opstellingen zijn opgesteld voor beginners (>10 jaar) en gevorderden, voor de kleintjes hebben we ook nog een springkasteel voorzien.
De toegangsprijs bedraagt
€ 7,5 (€ 6 in de voorverkoop). Foto kan variëren met de werkelijkheid.


Koop hier je tickets, wees er snel bij want VOL = VOL .

korting en merchandise

Nog een extraatje voor de geïnteresseerden: tijdens het evenement bieden we een speciale korting van tot wel 15% op een volledig lesjaar. Daarnaast hebben we een exclusieve selectie van ons huismerk kleding die alleen op het evenement verkrijgbaar is. Foto kan variëren met de werkelijkheid.

ETEN EN DRANK

Op het event bieden we ook wafels, panini’s en croques aan, evenals een selectie drankjes (prijzen variëren tussen € 3 en € 7). Er zijn ook zitplaatsen beschikbaar. Foto kan variëren met de werkelijkheid.

Zie hier ons menukaart voor de dag, voedselopties kunnen nog veranderen.

GO WILD 2024
Ontdek de sfeer!

Bekijk de foto’s van ons eerste evenement en dompel jezelf onder in de sfeer van de dag. Blader door onze galerij om de hoogtepunten  en bijzondere momenten, vastgelegd door onze fotografen te ervaren. Laat je inspireren en voel de energie van het evenement door de lens van onze camera’s!

Event TIMINGS

WORKSHOPS

We organiseren vijf workshops van elk 40 minuten, gepland om:

13:00 tot 13:40 (+16 jaar)
14:00 tot 14:40 (+12 jaar)
15:00 tot 15:40 (6 jaar tot 12 jaar)
16:00 tot 16:40 (+12 jaar)
17:00 tot 17:40 (6 jaar tot 12 jaar)

De kosten voor een workshop bedragen € 12,5 (€ 11 in de voorverkoop). Elke workshop deelnemer krijgt ook een goodiebag!

Wees er snel bij want VOL = VOL

OPSTELLINGEN

De opstellingen blijven geopend van 12:00 tot 18:00 uur, tenzij ter plaatse anders wordt aangegeven. De toegangsprijs bedraagt € 7,5 (€ 6 in de voorverkoop).

Ons team

PARKOUR, FREERUNNING, TRICKING

Ons freerun team is een gepassioneerde groep atleten die grenzen verlegt en de kunst van vrij bewegen omarmt. Samen streven we naar creativiteit, perfectie en afwerking in elke sprong, flip en flow

Timmo Ambrus

Maak kennis met Timmo, een ware meester in freerunnen met een indrukwekkend repertoire aan verfijnde afwerkingen en adembenemende flips. Met zijn passie voor perfectie en technische vaardigheden begeleidt hij anderen naar het hoogste niveau van freerunning

FREERUN 90%
TRICKING 75%

David Carvalho Lonay

Met 16 jaar ervaring in freerunnen en parkour, en 6 jaar in breakdance, heeft David een impactvolle achtergrond. Door jarenlange training heeft hij deze twee disciplines weten te combineren tot een unieke stijl.

PARKOUR 90%
FREERUN 85%
TRICKING 55%

Kyan Aarden

Met meer dan 5 jaar ervaring als freerunner, is Kyan gedreven en boordevol energie om zijn passie te delen met anderen. Hij staat klaar om anderen te begeleiden en te inspireren om hun grenzen te verleggen in de wereld die freerunnen biedt.

PARKOUR 60%
FREERUN 75%
TRICKING 90%

ViCtor CleUren

Ontmoet Victor, een jonge freerunner met een scherpe analytische geest en een natuurlijke neiging naar vloeiende bewegingen. Met een focus op technische precisie en naadloze flows, begeleidt hij anderen om hun eigen stijl te ontdekken en te excelleren op het parcours van freerunning.

PARKOUR 76%
FREERUN 75%
TRICKING 50%

LOCATIE

ESPLANADE PLEIN ('SPORT IN GENK PARK')

Je vindt ons event op het Esplanadeplein bij Sportcentrum ‘Sport in Genk’, gelegen tussen het zwembad en het sportcentrum van Genk.
OPGELET! Tijdens hetzelfde tijdstip zal er ook een ander evenement plaatsvinden in de buurt, waardoor parkeermogelijkheden beperkt kunnen zijn.
U kunt ook parkeren in de omgeving.
Klik hier voor een link naar een kaart met alternatieve parkeermogelijkheden

PARKING

Geniet van het gemak van een volledig gratis parkeercomplex op slechts 2 minuten wandelafstand van het evenement, direct bij het betreden van het complex.

Navigatie

Het Esplanadeplein, is gelegen tussen het zwembad en het sportcentrum 'Sport in Genk', naast Emiel van Dorenlaan 144, 3600 Genk.

FAQ

Dit is een freerun/parkour evenement voor jong & oud. De workshops zijn gefocused op beginners, maar de obstellingen staan open voor alle niveaus.
Er is op dit event een EHBO post voorzien.

Go wild & Move your bounderies

Vrijheid is niet slechts een beweging, het is een kunst. Bij ons evenement ‘GO WILD’ nodigen we je uit om je grenzen te verleggen, je creativiteit te omarmen en de wereld te zien als jouw speeltuin. Kom en ontdek de ware essentie van vrijheid door freerunnen en parkour.

in samenwerking met

Niet alleen zijn we dankbaar voor, maar ook zouden we niet in staat zijn geweest om dit evenement te realiseren zonder de hulp en samenwerking van onze behulpzame partners.

Klik op de logo voor meer informatie over deze top instanties

WIL JIJ MEEHELPEN BOUWEN AAN EEN BETERE SPORT TOEKOMST?

Steun onze club met een steunticket en help ons om onze sportieve ambities waar te maken. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor onze sportgemeenschap.

SOCIALS & CONTACT

VOLG ONZE SOCIALS EN TOT BINNENKORT!

Contacteer Ons

GO WILD EVENT PAGINA

Freerun WILD PAGINAS